Strategie voor succesvolle marktintroductie

Food chan project fruit sampling pear 2009 005Food chan project fruit sampling pear 2009 008
Hakkert Product Support (HPS) begeleidt fabrikanten bij het succesvol op de markt brengen van nieuwe producten zoals chemische en biologische gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, plantversterkers enzovoort.
“Grote fabrikanten hebben mensen in dienst met specifieke kennis en contacten in de divers sectoren. Bij de minder grote fabrikanten en importeurs ontbreekt dit vaak. Juist voor deze groep bedrijven is Hakkert Product Support een interessante partner. Vanuit mijn historie en werkervaring ken ik de sector als geen ander en weet ik wat er nodig is om nieuwe producten succesvol op de markt te brengen. In samenspraak met de opdrachtgever werkt HPS een strategie uit voor onderzoek, promotie, communicatie, positionering en distributie van het product. Afhankelijk van product en wensen van de opdrachtgever is de aanpak gericht op intermediairs, op telers of op beide. HPS kan dankzij de uitgebreide kennis en contacten een brug slaan tussen fabrikant en teler om op deze manier de vraag naar uw product vanuit de teler te initiëren.”

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gijsbert Hakkert

GijsbertHakkert GP2015 01 07 383 crHPS staat voor Hakkert Product Support. Drijvende kracht achter HPS is Gijsbert Hakkert. Gijsbert is opgegroeid in de fruitteelt en heeft na zijn opleiding bij proefbedrijf voor gewasbescherming ‘De Bredelaar’ het GEP- en GLP onderzoek in een breed scala aan gewassen uitgevoerd. Van 2003 tot 2014 heeft Gijsbert gewerkt bij Bayer CropScience als technisch specialist fruitteelt, boomkwekerij en aardbeien en als technisch adviseur voor de aardbeien. Gijsbert was in deze functies verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderzoek, het mede bepalen van de strategie voor marktintroductie en de uiteindelijke introductie en begeleiding in de markt. De in deze functies opgedane ervaring vormt de basis voor het nieuwe bedrijf: Hakkert Product Support (HPS).